Siedze tu od mniej wiecej pol roku i powiem wprost zapisalem sie po nudnym wieczorze. Do tego czasu krecilem sie po innych kasynach i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem apka robi robote — chodzi plynnie nawet na moim czteroletnim telefonie.
Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. NetEnt siedzi tam mocno — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, choc od jakiegos czasu czesciej siedze na Big Time Gaming. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Crazy Time czasem odpalam dla zabawy. Polskojezycznego dilera brak i na to troche narzekam.
Pakiet na start jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl plus okolo 250 spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager jest x60, wiec bez cudow — niski to on nie jest, uczciwie mowiac. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbetpol.pl]mostbet pl aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Minimalny depozyt to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.
Kase wyciagam zazwyczaj na e-portfel i jest w miare ekspresowo. Na Mastercard czekalem dwa dni. Krypto tez jest, ale tego nie testowalem. Co mi sie nie spodobalo to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — niby standard, a irytuje.
Czat z konsultantem po polsku dziala, w nocy trafilem na anglojezycznego konsultanta. Czekalem jakies 4 minuty, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, czyli poza polska regulacja — warto miec to z tylu glowy.
Apke sciagalem z ich strony, w Play Store nie uswiadczysz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, ale to sie wylacza w ustawieniach.