Reply To: 888starz uz

mostbet_icpt

Gram tu od jakichs czterech miesiecy i nie ukrywam wszedlem tu z polecenia kumpla. Przedtem gralem gdzie indziej i przede wszystkim chodzilo mi o to, zeby grac w ciagu dnia z komorki. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja nie zawodzi — nie zamula nawet na moim zajechanym Samsungu.

Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. NetEnt dominuje — Sweet Bonanza odpalam chyba najczesciej, choc od miesiaca bardziej klikam Betsoft. Live jest od Evolution, krupierzy mowia po angielsku, Lightning Roulette jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i na to troche narzekam.

Powitalny jest w okolicach 100% do jakichs 1400 zl plus 250 free spinow, wydawane porcjami. Warunek obrotu to x60 na spinach — da sie, tylko nie licz na szybkie wyjscie. Warunki i biezace promki sprawdzisz na [url=https://mostbet-app-polska.pl]mostbet aplikacja[/url] zanim sie zarejestrujesz. Wplata minimalna zaczyna sie od 20 zl, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.

Kase wyciagam zwykle przez Neteller i leci w kilka godzin. Karta szlo wolniej, ze dwa dni. Bitcoina i USDT tez przyjmuja, choc sam nie probowalem. Co mi sie nie spodobalo to ze przy pierwszym cashoucie musialem doslac rachunek za prad — logiczne, tylko po co to na ostatnia chwile.

Czat z konsultantem jest po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez kopiuj-wklej regulaminu. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba pozwolic na zrodla zewnetrzne — standard, nic dziwnego. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Push-e potrafia zasypac, na szczescie da sie to uciszyc.