Klikam tu od trzech miesiecy z hakiem i prawde mowiac trafilem tu przypadkiem. Przedtem krecilem sie po innych kasynach i najczesciej chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. No i tutaj apka robi robote — nie tnie nawet na moim starym Xiaomi.
Automatow jest tam z 3000+ i w wiekszosci znane studia. NetEnt dominuje — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, aczkolwiek od miesiaca czesciej siedze na Yggdrasilu. Live jest od Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Lightning Roulette czasem odpalam dla zabawy. Po polsku stolu niestety nie ma i to mi troche przeszkadza.
Powitalny to 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, wydawane porcjami. Wager jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-pol.com]aplikacja mostbet[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, konto zalozylem w kilkadziesiat sekund, weryfikacja dokumentow poszla w jedna dobe.
Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i jest w miare ekspresowo. Karta czekalem dwa dni. Krypto tez jest, choc sam nie probowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to weryfikacja przy pierwszej wyplacie — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.
Obsluga odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Odpisuja w kilka minut, konkretnie, nie ogolnikami. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — warto miec to z tylu glowy.
Plik apk pobiera sie bezposrednio ze strony, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Trzeba odblokowac instalacje z nieznanych zrodel — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.