Reply To: quick question about article

fieryplay_baEa

Siedze tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mam prawo cos skrobnac. Znalazlem to z polecenia kolegi, jako ze wkurzalo mnie tego cyrku z dokumentami gdzie indziej. Lobby w FieryPlay jest spore — w okolicach 2500 pozycji, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil oraz Betsoft.

Sam gram glownie w Sweet Bonanza i Book of Dead, banal, wiem. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim wplacilem cokolwiek. Filtrowanie niestety kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Sekcja live to praktycznie w calosci Evolution i to widac. Klasyka: ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy realni, po angielsku, na polski stol nie trafilem — dla czesci osob to minus.

Oferta na dzien dobry u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl plus 100 FS, rozbite na kilka dni. Wager x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Byly tez 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, nie liczylbym na to na stale. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Konto zrobilem w minute, moze dwie, min. depozyt to 20 zl. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, przelew na karte wolniej. Weryfikacja za pierwszym razem — standard, poszlo gladko.

Na telefonie gram bez aplikacji, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, raz musialem powtorzyc pytanie dwa razy. Licencja Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limitow na siebie nie ustawialem, ale opcja jest w profilu.