Reply To: good day about page

fieryplay_ouEa

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mam prawo cos napisac. Znalazlem to przez znajomego z innego watku, bo zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Sam lobby FieryPlay jest spore — w okolicach 3000 tytulow, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Sam gram glownie w Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Dobrze ze demo dziala bez logowania, polatalem po nowosciach zanim zaczalem grac na realne. Filtrowanie za to kuleje — brakuje mi filtra po zmiennosci.

Sekcja live oparte na Evolution i to czuc. Ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Krupierzy to zywe osoby, w wiekszosci anglojezyczni, polskojezycznego dealera brak — dla czesci osob to minus.

Bonus powitalny na FieryPlay to 100% do 2000 zl z setka darmowych spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.

Konto zrobilem w niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i krypto. Wyplaty ida szybko na portfele, przelew na karte wolniej. KYC przy pierwszej wyplacie — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Z komorki gram bez aplikacji, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku dosc szybko, do dziesieciu minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.