Reply To: good day about page

fieryplay_gtEa

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec mam prawo cos skrobnac. Wpadlem na to z polecenia kolegi, bo mialem dosc weryfikacji ciagnacej sie w nieskonczonosc gdzie indziej. Lobby w FieryPlay robi wrazenie objetoscia — w okolicach 2800 tytulow, przede wszystkim Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt plus troche Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.

Ja gram glownie w Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Plus za to ze demo dziala bez logowania, przetestowalem pare nowosci zanim wrzucilem prawdziwa kase. Filtrowanie natomiast mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Dzial z krupierami to praktycznie w calosci Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, plus te ich show typu Crazy Time — wieczorami potrafie tam zostac dluzej niz planowalem. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, po angielsku, na polski stol nie trafilem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Pakiet na start u nich w FieryPlay to byl u mnie 100% do 2000 zl i 100 free spinow, nie wszystkie od razu, po czesci. Warunek obrotu to x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Widzialem takze 20 spinow bez wplaty za weryfikacje, ale to raczej okazjonalnie. Zerknij na warunki zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] jesli chcesz sprawdzic przed rejestracja.

Zakladanie konta to jakies niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Place karta, ale sa tez Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. KYC na start — standard, poszlo gladko.

Z komorki lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem na FieryPlay odpisal mi po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.