Reply To: 888starz uzbekistan

888starz_hbSt

Ostro gram tu od zeszlej jesieni, wiec mam juz jakies zdanie. Wszedlem tu z polecenia znajomego, ktory wczesniej obstawial gdzie indziej. Lobby na 888starz jest naprawde spore — gdzies ponad 5000 pozycji, choc szczerze mowiac polowy nigdy nie odpalisz. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy popularnych.

Bonus powitalny to standardowo 100% do pierwszego depozytu plus jakies 30 free spinow. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu warunki sa odrobine lepsze. Ale jest haczyk — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, a na to masz raptem tydzien. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://labourboutique.it/888starz-apk-kroki-i-metody-pobrania-oraz-gry-w-polsce]sprawdź tutaj[/url] jesli ktos chce porownac.

Depozyty startuja od jakichs 20 zlotych, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja wyplacam w krypto bo idzie najszybciej. Wyplaty w 888starz na e-wallet leci tego samego dnia, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Weryfikacja KYC to standard — przeszla w niecala dobe.

Live to w wiekszosci Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — obraz nie tnie nawet na LTE. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, aplikacja tez jest.

Support 888starz odpowiada po polsku i to nie brzmi jak automat. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Licencja to Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Ja sie tym nie przejmuje, ale trzeba miec to z tylu glowy.