Gram tu od jakichs czterech miesiecy, wiec chyba moge cos napisac. Trafilem tu przez kumpla, co wczesniej gral na jakiejs budce bez licencji. Lobby na 888starz jest naprawde spore — jakies 6000 tytulow, choc umowmy sie wiekszosci i tak nikt nie tknie. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil sa najbardziej widoczne, Sweet Bonanza i Book of Dead sa na pierwszym miejscu w popularnych.
Oferta na start kreci sie wokol 100% doladowania i do tego darmowe spiny. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji czasem podbijaja pule. Ale jest haczyk — obrot bonusem to x40, i termin jest krotki, bodajze 7 dni. Za pierwszym razem mi przepadlo. Biezace oferty sprawdzisz na [url=https://inspiracaostage.sages4it.com/888starz-bonus-code-2022-kroki-i-metody]888starz bonus code 2022 – kroki i metody[/url] jesli ktos chce porownac.
Wplaty startuja od jakichs 20 zlotych, sa karty, e-portfele, no i krypto. Ja wyplacam w krypto bo nie czekam na weryfikacje banku. Cashout na 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Weryfikacja KYC to standard — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.
Sekcja live to glownie Evolution co jest chyba najlepsza opcja na rynku. Crazy Time, Lightning Roulette, blackjack — obraz nie tnie nawet na LTE. Polskojezycznych stolow jest jednak malo. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, aplikacja tez jest.
Obsluga w 888starz gada po polsku i to nie brzmi jak automat. Raz czekalem kwadrans, zwykle szybciej. Licencja to Curacao, wiec nie jest to UKGC, warto wiedziec. Dla mnie liczy sie ze placa, ale trzeba miec to z tylu glowy.