Ostro gram tu od pol roku mniej wiecej, to chyba wystarczy zeby sie wypowiedziec. Trafilem tu przez kumpla, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Lobby na 888starz jest naprawde spore — jakies 6000 tytulow, choc nie oszukujmy sie i tak grasz w te same 10 gier. Pragmatic Play, Play’n GO i NetEnt dominuja, Gates of Olympus i Book of Dead wisza w topce.
Bonus powitalny to standardowo 100% do pierwszego depozytu i do tego darmowe spiny. Jak wklepiesz kod bonusowy w formularzu warunki sa odrobine lepsze. Tylko uwazajcie na jedno — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, w dodatku czas leci szybko. Za pierwszym razem mi przepadlo. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://elitehairstudio.pl/888starz-logowanie-kompletny-przewodnik-po-bonusie-powitalnym-i-warunkach-obrotu]888starz kod promocyjny 2026[/url] zanim klikniesz “zaloz konto”.
Wplaty schodza od 20 zl, Visa, Mastercard, Skrill, Neteller — wszystko jest. Ja korzystam z Bitcoina bo schodzi w kilkanascie minut. Cashout na 888starz w kryptowalutach schodzi ekspresowo, ale na karte potrafi zejsc i 2-3 dni. Dokumenty trzeba wrzucic — przeszla w niecala dobe.
Live to w wiekszosci Evolution i naprawde czuc roznice. Ruletka na zywo, blackjack, Crazy Time — krupierzy realni, jakosc obrazu ok. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Na telefonie wszystko smiga w przegladarce, dostepna jest appka, ale ja jej nie uzywam.
Support 888starz odpowiada po polsku choc czasem widac kalki jezykowe. Odpowiedz przychodzi w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao, co dla czesci osob bedzie minusem. Dla mnie liczy sie ze placa, ale kazdy niech oceni sam.