Gram na paru polskich kasynach dluzej niz wypada sie przyznac i szczerze mowiac wiekszosc z nich zlewa mi sie w jedno. Do Fiery Play zreszta trafilem przypadkiem jakies pol roku temu i nie skasowalem konta, co u mnie jest komplementem. Biblioteka gier nie jest male — cos kolo 3000 automatow, Pragmatic jest wszedzie, Sweet Bonanza oczywiscie na pierwszej stronie, ale dokopalem sie do pare tytulow Betsoft i NetEnt, czego sie nie spodziewalem.
Oferta na start nie jest rewolucja: stowka do okolo 1500 zl oraz 200 darmowych spinow, dawkowane po 20 dziennie. Wager x40 — do przezycia, ale czytajcie regulamin, bo jak przewalisz max bet to bonus leci. Krazyl jakis kod bez depozytu na 50 spinow, nie testowalem osobiscie. Aktualne warunki mozecie podejrzec na [url=https://dewsworld.com]fiery play polska[/url] bo to sie zmienia co miesiac, bo te liczby lubia sie zmieniac.
Rejestracja zajela mi jakies trzy minuty, min. depozyt zaczyna sie od 40 zl, wiec nie trzeba miec majatku. Placilem Visa i raz Skrillem, obsluguja tez BLIK-a i krypto. Cashout przychodzi na Skrilla tego samego dnia, przelewem czekalem dwa dni robocze. Weryfikacja przed pierwszym cashoutem troche mnie wkurzyla, ale tak maja wszyscy z licencja.
W dziale live spedzam najwiecej czasu — Evolution robi tam robote, prawdziwi krupierzy i owszem, sa tez polskie stoly. Lightning Roulette to klasyk, choc w piatkowe wieczory jakosc spada. Mobilnie dziala przez przegladarke — aplikacji nie znalazlem, i to jest moj glowny zgrzyt, w sumie da sie zyc.
To co mnie faktycznie zirytowalo, to obsluga — w Fiery Play odpowiada po polsku, jednak po polnocy zostaje tylko angielski. Raz czekalem prawie pol godziny na czlowieka, potem poszlo sprawnie. Regulacja jest Curacao — nie MGA, ale na razie zero problemow z kasa.
Nie mowie, ze Fiery Play jest jest czyms wyjatkowym — to po prostu porzadnie zrobiona strona. Odpalam po pracy po pare stowek i na tym koniec.