Bywam na paru polskich kasynach od dobrych kilku lat i szczerze mowiac jedna z druga zlewa mi sie w jedno. Do Fiery Play zreszta trafilem z polecenia kolegi z pracy pozna zima i zostalem dluzej niz planowalem. Katalog robi wrazenie — cos kolo 2500 pozycji, Pragmatic Play dominuje, Sweet Bonanza jak wszedzie w polecanych, ale dokopalem sie do troche rzeczy od Yggdrasil i Big Time Gaming, a to juz rzadkosc.
Oferta na start nie jest rewolucja: stowka do okolo 2000 zl plus 100 free spinow, rozbite na kilka dni. Obrot x35 — da sie zrobic, ale sprawdzcie limit zakladu, bo jest limit stawki przy odgrywaniu. Widzialem tez jakis kod bez depozytu dla nowych, ale nie wiem czy dalej dziala. Aktualne warunki mozecie podejrzec bezposrednio na [url=https://dewsworld.com]fieryplay[/url] przed rejestracja, zeby nie bylo, ze klamie.
Zakladanie konta trwala moze piec minut, minimalna wplata wynosi 50 zl, wiec bez dramatu. Wplacalem Mastercardem i raz Skrillem, obsluguja tez Bitcoina i kilka altow. Cashout schodzi na Skrilla w jakies 4-6 godzin, na karte potrwalo dluzej, ze dwa dni. KYC przed pierwszym cashoutem to byla lekka meczarnia, ale Curacao wymusza takie rzeczy.
W dziale live spedzam najwiecej czasu — stoly od Evolution ciagnie prawie wszystko, prawdziwi krupierzy tez po polsku na kilku stolach. Crazy Time i Monopoly Live to klasyk, choc w piatkowe wieczory jakosc spada. Na telefonie dziala przez przegladarke — appki brak, i to jest moj glowny zgrzyt, ale strona jest lekka.
Czego nie lubie, to czat — w Fiery Play odpowiada po polsku, ale nad ranem zostaje tylko angielski. Zdarzylo sie czekac dwadziescia minut na odpowiedz, potem poszlo sprawnie. Licencja jest Curacao — nie jest to MGA, jednak na razie zero problemow z kasa.
Nie twierdze, ze Fiery Play jest to jakas rewolucja — w praktyce to miejsce bez wiekszych wpadek. Odpalam weekendami po pare stowek i nic wiecej mi nie trzeba.