Reply To: 888starz

mostbet_owOt

Siedze na Mostbet jakies pol roku, w wiekszosci sloty, od czasu do czasu cos z live. Zapisalem sie z polecenia kolegi, szczerze mowiac bez entuzjazmu. Biblioteka gier jest calkiem obszerny — w okolicach 3 tysiecy tytulow, Pragmatic Play, NetEnt i Play’n GO, Yggdrasil. Sweet Bonanza mam w ulubionych, choc w ostatnich tygodniach testuje te megaways od BTG.

Jedna rzecz mnie denerwuje to wyszukiwarka — dziala tak sobie. Poza tym jakos zyje. Dzial z krupierami to glownie Evolution i w tym miejscu robota odwalona porzadnie — stoly blackjacka sa tez PL, a Crazy Time oglada sie lepiej niz klikanie slotow.

Startowy bonus na Mostbet to 125% do pierwszego depozytu i do tego 250 darmowych spinow, wrzucane partiami. Obrot to x60, czyli standard, ale nie prezent, min. depozyt okolo 20 zlotych. Jak ktos szuka swiezych ofert, to zajrzyj na [url=https://gaddourah-cont.sa/mostbet-kod-promocyjny-50-zl-przewodnik-po-aplikacji-i-wersji-mobilnej]Mostbet[/url] przed rejestracja. Rejestracja trwala dwie minuty, potwierdzenie dokumentow dzien roboczy.

Kase wyciagam zwykle przez Skrill, schodzi w kilka godzin. Na Visa/Mastercard trzeba bylo czekac dwa dni, Bitcoin ponoc idzie najszybciej, ale nie sprawdzalem. Neteller dziala, oraz kilka polskich metod.

Obsluga w Mostbet odpowiada po polsku, choc momentami brzmi jak z translatora. Zdarzyl mi sie problem z zaliczeniem obrotu — ogarneli w jakies 20 minut. Licencja Curacao, czyli nie MGA, trzeba wiedziec. Apka na Androida dziala bez zarzutu, choc instalka na iPhone to lekka gimnastyka.