Reply To: 888starzuzbet

888starz_udOl

Obstawiam u nich od jakichs osmiu miesiecy, glownie sloty, wiec napisze pare slow. Wybor gier w 888starz jest gruby — grubo ponad 3000 automatow, z czego polowa to pewnie klony. NetEnt dominuje — klasyki typu Gates of Olympus sa oblegane, choc osobiscie wole Book of Dead. Znalazlem sporo Yggdrasil i BTG jesli ktos woli ostrzejsze gry.

Sekcja live jedzie na Evolution, czyli standard. Zywi krupierzy, sa nawet polskojezyczne stoly, te wszystkie teleturnieje typu Crazy Time w weekendy pekaja w szwach. Jedno co mnie wkurza — przy slabszym laczu potrafi sie zaciac, choc podejrzewam ze to bardziej moj router.

Powitalny pakiet w 888starz wynosi 100% do okolo 1500 zl i 150 darmowych spinow, podzielone na pare pierwszych wplat. Warunek obrotu x35 i szczerze mowiac to nie jest bulka z maslem. Trafil mi sie drobny no deposit po potwierdzeniu konta, raczej na sprobowanie niz na wygrana. Biezace oferty zobaczysz pod [url=https://studyizy.ir/888starz-free-spins-code-pelny-przewodnik-po-bonusie-i-warunkach]888starz apk[/url] jak ktos chce porownac. Wplacic mozna od okolo 20 zl, zapis trwa moze dwie minuty, ale weryfikacje dokumentow zrob od razu.

Cashouty sa ok, bez dramatow. Skrill mam w kilka godzin, karta Visa czy Mastercard to juz dwa-trzy dni. Krypto dziala najlepiej — w krypto dostalem kase tego samego dnia w kwadrans. Czat w 888starz dziala po polsku, czat na zywo, srednio kilka minut czekania, chociaz zdarzyl sie jeden gosc odpowiadajacy szablonami.

Glownie klikam z komorki — wersja przegladarkowa jest lekka, ale jest tez 888starz apk do pobrania. Wzialem apke na 888starz android bo szybciej sie odpala, dziala stabilnie. Jedna uwaga — po sieci krazy cos w stylu 888starz apk mod, omijajcie szerokim lukiem, sciagajcie tylko z oficjalnego zrodla. Dzialaja na licencji Curacao — czyli nie polski regulator, to juz kwestia indywidualna.