888starz

• This topic is empty.
Viewing 211 post (of 211 total)
  • Author
    888starz_jsSt

Ostro gram tu od pol roku mniej wiecej, wiec chyba moge cos napisac. Wszedlem tu z polecenia znajomego, ktory wczesniej siedzial na innym serwisie. Wybor gier w 888starz jest ogromny — gdzies ponad 5000 pozycji, choc szczerze mowiac wiekszosci i tak nikt nie tknie. Play’n GO, Pragmatic i Yggdrasil zajmuja wiekszosc polki, Gates of Olympus i Sweet Bonanza siedza na gorze listy popularnych.

Pakiet powitalny kreci sie wokol 100% doladowania i do tego darmowe spiny. Wpisujac 888starz kod promocyjny przy rejestracji czasem podbijaja pule. Ale jest haczyk — wymagany obrot wynosi 40-krotnosc, a na to masz raptem tydzien. Sam sie na tym przejechalem. Swieze kody na 2026 wisza na [url=https://kertszabo.hu/2026/08/28/888starz-no-deposit-code-jak-odebrac-kod-spelnic-warunki-i-wyplacic-wygrane-w-polsce]opis krok po kroku[/url] jesli ktos chce porownac.

Depozyty schodza od 20 zl, karta Visa czy Mastercard dziala. Ja wyplacam w krypto bo schodzi w kilkanascie minut. Kasa z 888starz na portfele przychodzi w kilka godzin, za to na konto bankowe czekalem raz trzy dni. Bez skanu dowodu nie wyplacisz — u mnie zeszlo jakies 12 godzin.

Sekcja live to glownie Evolution i to widac po jakosci. Crazy Time i Monopoly Live — obraz nie tnie nawet na LTE. Brakuje polskiego krupiera, to minus. Z komorki gram najczesciej i nie ma zaciec, jest tez apka na Androida.

Czat na 888starz jest po polsku i to nie brzmi jak automat. Czekalem srednio 3-5 minut. Dzialaja na licencji Curacao, co nie kazdemu podpasuje. Dla mnie liczy sie ze placa, ale wypada o tym wspomniec.

Viewing 211 post (of 211 total)
    Reply To: Reply #27331 in 888starz
    Your information: