quick question about article

• This topic is empty.
Viewing 466 post (of 466 total)
  • Author
    fieryplay_gbEa

Gram tu mniej wiecej od kwietnia, wiec mam prawo cos dorzucic od siebie. Wpadlem na to przypadkiem, jako ze mialem dosc czekania po tydzien na kase gdzie indziej. To co FieryPlay ma w lobby jest spore — cos ponad 2500 tytulow, w wiekszosci Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil oraz Betsoft.

Ja osobiscie gram glownie w Gates of Olympus i Sweet Bonanza, nic odkrywczego. Plus za to ze wersje demo sa dostepne od reki, polatalem po nowosciach zanim wplacilem cokolwiek. Sortowanie gier za to mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.

Zywe stoly stoi na Evolution co akurat jest zaleta. Klasyka: ruletka, blackjack, no i te teleturnieje typu Crazy Time — potrafi wciagnac na dluzej niz zakladalem. Krupierzy to zywe osoby, glownie po angielsku, polskiego stolu nie znalazlem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.

Bonus powitalny u nich w FieryPlay to 100% do 2000 zl plus 100 FS, nie wszystkie od razu, po czesci. Obrot x35 — da sie przerobic, choc trzeba pilnowac. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, ale to raczej okazjonalnie. Warunki przejrzyj zanim klikniesz — oferta bywa inna niz tydzien wczesniej, aktualne rzeczy widac na [url=https://swizzpools.com/]fiery play[/url] zanim zalozysz konto.

Konto zrobilem w minute, moze dwie, od 20 zl mozna zaczac. Place karta, obok tego dzialaja Skrill, Neteller i platnosci w BTC. Kasa wychodzi ida szybko na portfele, karta to juz dwa-trzy dni. KYC na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.

Z komorki lece przez przegladarke, dedykowanej apki brak, ale strona sie skaluje. Czat z supportem w FieryPlay odpowiada po polsku bez dluzszego czekania, chociaz raz dostalem odpowiedz zywcem z FAQ. Licencja Curacao — nie jest to najmocniejszy papier na rynku. Narzedzia do samokontroli sa, sprawdzalem.

Viewing 466 post (of 466 total)
    Reply To: Reply #25498 in quick question about article
    Your information: