- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
fieryplay_tpEa
Siedze tu mniej wiecej od kwietnia, wiec mysle ze moge cos napisac. Trafilem tam przez znajomego z innego watku, jako ze zmeczylo mnie czekania po tydzien na kase gdzie indziej. Lobby w FieryPlay robi wrazenie objetoscia — gdzies kolo 2800 gier, glownie Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt z dorzuconym Yggdrasil i paroma rzeczami od Big Time Gaming.
Ja osobiscie najwiecej klikam Book of Dead, no i klasyczne Gates of Olympus, banal, wiem. Plus za to ze demo dziala bez logowania, sprawdzilem tak ze cztery nowe sloty zanim zaczalem grac na realne. Wyszukiwarka za to mogloby byc lepsze — szukanie po nazwie dziala, reszta srednio.
Dzial z krupierami oparte na Evolution i to widac. Klasyka: ruletka, blackjack, i oczywiscie game shows typu Crazy Time — siedze tam czasem godzine zamiast dziesieciu minut. Prawdziwi ludzie po drugiej stronie, po angielsku, na polski stol nie trafilem — mnie to nie rusza, ale rozumiem ze kogos tak.
Pakiet na start w FieryPlay to 100% do 2000 zl i 100 free spinow, wydawane po 20 dziennie. Obrot x35 — standard w tej branzy. Zdarzaly sie jakies spiny bez depozytu za weryfikacje numeru, nie liczylbym na to na stale. Regulamin przeczytaj zanim klikniesz — kody potrafia sie zmieniac z miesiaca na miesiac, najnowsze warunki sa opisane na [url=https://swizzpools.com/]fieryplay[/url] zanim zalozysz konto.
Konto zrobilem w niecale trzy minuty, minimalna wplata 20 zl. Wrzucam kase Mastercardem, obok tego dzialaja Skrill, Neteller oraz Bitcoin. Wyplaty w FieryPlay na Skrilla przyszly mi tego samego dnia, karta to juz dwa-trzy dni. Weryfikacja na start — typowe papiery, przeszlo w jedna dobe.
Na telefonie smiga w przegladarce, nie ma appki, strona radzi sobie dobrze. Obsluga na FieryPlay odpisal mi po polsku w kilka minut, choc raz trafilem na kogos kto kopiowal gotowce z FAQ. Curacao, tak jak wiekszosc tego typu miejsc — nie MGA, wiec swiadomosc ryzyka po twojej stronie. Limity depozytu da sie ustawic w ustawieniach konta.
-
AuthorPosts